Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
2004-es kivégzés után
  2024-03-25 19:50:32, hétfő
 
   
  Voltam hajnalban a Pennyben. Nagyon örülök, hogy el tudtam menni. Nem kellett csak pár dolog, teljes kiőrlésű kalács és toast kenyér, jutalomfalatka, arctörlő és fertőtlenítő a fürdőbe. Volt 1800 körül karaj farrésszel, nem mertem megvenni, hiába olcsó. Nekem kemény marad a karaj, nem tudom rendesen kikloffolni, így marad holnapra a drága hús a coop-ban. Elmegyek nyolcra a postára csekket fizetni, onnan a zöldségeshez, rendes zöldségboltba lila káposztáért és zöldhagymáért. Elég drága bolt, de a másik zöldségessel gondom van régóta. Viszem a tojástartókat, megszoktam, hogy összegyűjtöm őket. Régen a kofák, akiknek átadtam őket, adtak pár szem gyümölcsöt, vagy tojást a tojástartókért cserébe. Gondoltam az ünnepek alatt húslevesre két napig, amihez csirkefarhátat veszek. Két napig pedig oldalasra burgonyapürével, lila káposztával. Közben készítek egybefasírtot a húsvéti tálra, meg vettem főtt, füstölt lapockát is, olyan 80 dkg-osat. Remélem, minden befér majd a hűtőbe, mert nagyon meleg Húsvét lesz állítólag.

A húsvéti tányéromra sonkát, egybefasírtot, kolbászt és főtt tojást szoktam tenni. Nagyon szeretem az édestúrót, de sajnos nekem nem sikerült, szétesett az egész pár éve.Lehet, hogy sütök egy linzert is holnap délután. Csak azért, hogy legyen meg az ünnepnek az íze. Nem szabad lenne, mert így is kijött rajtam a bal oldalon, a mellem mellett egy nagy seb. Régebben sokszor volt rajtam, bár azelőtt soha nem nasiztam, még mogyorót sem. Én elneveztem szénhidrátos, cukros sebnek. Jártam kivizsgálásra vele, hát senki sem találta az okát. Kijön egy varas seb, amiről pár nap múlva lejön a varr, majd nedvezni kezd és nagyon lassan gyógyul. Mikor házhoz rendeltem a múlt héten a tejeket, ásványvizeket, meg hasonlókat, rendeltem 4 db süteményt, ami soha nem volt szokásom, talán egyszer-kétszer vettem a Pennyben pogácsát. Két napig ettem, mellette volt itthon kifli is. Hát egyből megbüntet a szervezetem.

Tegnap leengedtem, kimostam a Zanussi kis hűtőmet, meg rendbe tettem a mikrot. Szombaton letörölgettem nagyjából mindenütt, de most nem szedtem le a kézimunkákat kimosni. Ma délután pedig megtisztítottam az ablakokat sámliról, ameddig értem, de nem vettem le most a függönyöket, mert karácsonykor már igencsak inogott alattam a létra, majdnem leestem. Nem tudom, régebben hogyan lehettem annyira vakmerő, hogy feálltam az ablaknak a párkányára is, hogy elérjem az ablakok tetejét.
Majd átcserélem a dohányzó asztalon a terítőt húsvétira, ráteszem a régi nyuszis, tojásos húsvéti kosárkát. Vettem hozzá három csokitojást, de ezt ajándékba szánom a lányoknak, ha erre jönnének.

Majd még csütörtök délután megyek szemöldök szedésre és pedikűrre.

Áttetettem a tüdő időpontot júniusra, mert akkor jár le az éves gyógyszerajánlás. Másodikán kellett volna mennem. Egyszer egy fiatal nő megszólított a Szent Ferenc kórházban, megkérdezte,hogy orvosokhoz járok mindig? Feleltem neki, hogy sajnos, mennem kell kontrollokra. Nem tudtam, hogy Borsod megye halálra szánt engem és a családomat Németországgal. Mi lett volna a két lányommal, akik teljesen el vannak deformálva, különféle dögökkel megtámadva..., Jáksó álla és Marsi Anikó beszéde miatt? Nagyobbik lányomnak még az orrát és fogát is összetörte Andó Marianna, aki Lucifer Éva főszereplője lett volna, de végrehajtották az összes szerepét, hogy minden szerepet ki kellett volna járnia, meg nemesítették, érzékenyítették emberré. A rendőrség őket védte, közölte velem telefonon, mikor bejelentést akartam tenni, hogy demokrácia van kérem, nem tehetünk semmit. Mi hárman voltunk, nekünk senkink sem volt a világon.

Zee maradt itt mellettem kivégzésem után, pedig ő is sokat ártott, világkönyvtárat hajtott végre, egész Ózdon végig ment a lakosok helyetti áldozással. Hatalmas erővel birhatott, mert egyszer volt olyan,hogy Havas Máriának a férje letépte a csekkeket, mintha befizette volna és ezt ismételte a volt férjem. Csodálkoztam is rajta, mert hazajött, ami nem volt szokása, mert állandóan a kocsmában mulatott és közölte, hogy ő befizeti a csekkeket az otp-ben. Meg akartam bízni benne, odaadtam a pénzemet, ugyanis ő elitta a saját fizetését. Hazajött, lobogtatta a vényeket, hogy beteszi a fiókba a borítékjukba őket. Egyszer csak jött egy levél az otp-ből, hogy nem fizettük ki a részleteket. Bementem a borítékot vive, kivettem a vényeket, mutatja a fiatalember, hogy ez nincsen befizetve, csak le van vágva, nincsen lepecsételve a bank által. Hát ilyeneket tett, így mentek végig a lakosság tettein. Ebben Zee volt a ludas. Sőt, Zee volt az, aki lebombázta Dudás Sándor, az Olajfák költője főszereplőjük helyett a fejemet. Hát ő maradt velem 2004 után, megbénította a karjaimban a feketemágiáját a cigányságnak, a nemi szervemben a cigányok gyalázatát nem tudta.. Majd 2007-ben felkeltem az ágyból, ahol feküdtem összetekeredve, mert 1998 óta cipelt a miskolci elmeosztály sátán feleségeként melleimnél fogva, mivel legyőzött Csernobilkor a világ ura, ez van a nyakamban, tanultam ismét írni, de beszéd nélkül. Hát így maradtam életben, bár a deformálások és betegségei a nagypán utcájának folytatódtak, amik mai napig tartanak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gyógyszerajánlás, világkönyvtárat, burgonyapürével, megtisztítottam, érzékenyítették, tojástartókért, csirkefarhátat, feketemágiáját, összetekeredve, németországgal, jutalomfalatka, végrehajtották, egybefasírtot, kivizsgálásra, ásványvizeket, főszereplőjük, zöldségboltba, letörölgettem, tojástartókat, zöldhagymáért, zöldségessel, összegyűjtöm, megbénította, deformálások, megszólított, feleségeként, kontrollokra, zöldségeshez, csernobilkor, csodálkoztam, cigányságnak, karácsonykor, fertőtlenítő, nemesítették, lepecsételve, folytatódtak, postára csekket, másik zöldségessel, tojástartókért cserébe, ünnepek alatt, húsvéti tálra, húsvéti tányéromra, mellem mellett, múlt héten, kézimunkákat kimosni, ablakokat sámliról, ablakok tetejét, dohányzó asztalon, terítőt húsvétira, régi nyuszis, tüdő időpontot, éves gyógyszerajánlás, Szent Ferenc, Marsi Anikó, Andó Marianna, Lucifer Éva, Havas Máriának, Ebben Zee, Dudás Sándor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Bertolt Brecht -től idézet  A jó emberek mindig szépek mar...  Bounty krémes  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Szép napot kívánok  Fekete István - Akác  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Radikális szeretet  Elköszönt  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Egy hatékony szolga  A televizió nem a kultúrát kép...  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Akarat  Csak a fogyatkozás látható  Ami embereknek lehetetlen, az...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Alázat  Tanuld meg ezt a versemet  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Paul David Tripp Április 21  Png kutya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Jó éjszakát  A kételkedés kezelése  Alázat  Szép napot kívánok  Irgalom és ítélet  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Jónás Tamás – Végtelen b...  A televizió nem a kultúrát kép...  Akik bántanak téged  Akik bántanak téged  A kételkedés kezelése  Hiányzik  Éretlen vers  Kerüld el az evangélium örömén...  Png lepke  Png ház  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png fotel  Nem számIt  Éretlen vers  Albert Einstein gondolata  Régi emberek, akikre máig büsz...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép álmokat!  Radikális szeretet  Alázat  Facebookon kaptam  Png férfi  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Png fotel  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  s immár én is felragyogva, ért...  Reménység és erő Krisztustól e...  Szívem  Ami embereknek lehetetlen, az...  Szép estét  Tavaszi kép  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Akarat  Elköszönt  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Nem számIt  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Hazára minden embernek szükség...  Erdőn  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó... 
Bejegyzés Címkék
postára csekket, másik zöldségessel, tojástartókért cserébe, ünnepek alatt, húsvéti tálra, húsvéti tányéromra, mellem mellett, múlt héten, kézimunkákat kimosni, ablakokat sámliról, ablakok tetejét, dohányzó asztalon, terítőt húsvétira, régi nyuszis, tüdő időpontot, éves gyógyszerajánlás, családomat Németországgal, összes szerepét, rendőrség őket, lakosok helyetti, férje letépte, volt férjem, kocsmában mulatott, saját fizetését, borítékjukba őket, borítékot vive, bank által, lakosság tettein, nemi szervemben, cigányok gyalázatát, miskolci elmeosztály, nagypán utcájának, gyógyszerajánlás, világkönyvtárat, burgonyapürével, megtisztítottam, érzékenyítették, tojástartókért, csirkefarhátat, feketemágiáját, összetekeredve, németországgal, jutalomfalatka, végrehajtották, egybefasírtot, kivizsgálásra, ásványvizeket, főszereplőjük, zöldségboltba, letörölgettem, tojástartókat, zöldhagymáért, zöldségessel, összegyűjtöm, megbénította, deformálások, megszólított, feleségeként, kontrollokra, zöldségeshez, csernobilkor, csodálkoztam, cigányságnak, karácsonykor, fertőtlenítő, nemesítették, lepecsételve, folytatódtak, főszereplője, borítékjukba, szénhidrátos, kézimunkákat, csokitojást, fiatalember, elmeosztály, szervezetem, bejelentést, megkérdezte, káposztával, kikloffolni, káposztáért, részleteket, függönyöket, húslevesre, átcserélem, megszoktam, párkányára, áldozással, gyümölcsöt, összetörte, gyalázatát, lobogtatta, szervemben, lebombázta, karjaimban, áttetettem, demokrácia, elneveztem, leengedtem, orvosokhoz, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 845
  • e Hét: 8318
  • e Hónap: 14559
  • e Év: 66825
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.